• Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek

CV- en Vloerverwarming

kibs verwarmingsinstallaties

Thuis wilt u zoveel mogelijk comfort ondervinden. Verwarming, warm water of koelen, het moet allemaal goed geregeld zijn. Bij KIBS heeft u de beste kans dat u precies vindt wat u zoekt op het gebied van verwarmingsinstallaties. Een extra radiator, vloerverwarming of een nieuwe ketel? KIBS verzorgt het voor u. Ik regel de CV-ketel in middels een O2-meting in de rookgasafvoer, zodat uw ketel optimaal zal functioneren. Ook voor het onderhoud van uw CV-ketel kunt u bij mij terecht. Regelmatig onderhoud van uw CV-ketel zorgt ervoor dat deze goed blijft functioneren en dat hij langer meegaat.

KIBS kan ook een vloerverwarmingssysteem voor u installeren. Vloerverwarming springt bijzonder zuinig om met energie. Er is bij vloerverwarming sprake van een gelijkmatige temperatuurverdeling, waardoor de thermostaat 1 à 2 graden lager kan worden ingesteld dan bij andere verwarmingssystemen. Hierdoor ontstaat een besparing op de energiekosten, wat goed is voor uw portemonnee en het milieu. Per graad lagere luchttemperatuur wordt ca. 6% energie bespaard.

CV-ketel

KIBS installeert CV-ketels van een hoogwaardige kwaliteit en is Remeha specialist. CV-ketelonderhoud wordt standaard aangeboden na plaatsing van uw CV-ketel. Jaarlijks wordt er onderhoud aan uw ketel uitgevoerd. Zo blijft uw ketel het goed doen en is hij minder snel aan vervanging toe.

Voor een extra energiezuinige installatie kunnen naast uw ketel ook uw radiatoren ingeregeld worden. Het is verstandig om dit te doen, omdat de nieuwe modellen ketels niet alleen middels de kamerthermostaat moduleren, maar de pomp ook moduleert middels het temperatuurverschil van de CV wateraanvoer en de CV waterretour. Dit verschil moet bij een goed ingeregelde CV-installatie 20°C zijn. KIBS kan er voor zorgen dat uw hele CV-installatie perfect zal functioneren.

Het is een van de belangrijkste oorzaken voor problemen in het verwarmingscircuit: vuil, roest, magnetiet en andere vuildeeltjes in een verwarmingssysteem. Deze deeltjes kunnen schade veroorzaken aan boilers, leidingen, pompen en CV-ketels. De beste oplossing om dit te voorkomen is het plaatsen van een filter. Dit filter bevat een vuilafscheider die dit vuil uit de leidingen filtert. Dit leidt ertoe dat de installatie minder onderhoudsuren vereist en een langere levensduur heeft dan systemen zonder filters. Hiermee voorkomt u veel kosten.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van KIBS op het gebied van verwarmingssystemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Spinnekop 17
8608 VT Sneek

Social Media