• Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Badkamer te Sneek

Buitenschilderwerk

Na de demontage van de badkamer zijn alle nieuwe installaties in de muren geïnstalleerd. Na het uitvlakken van de wanden en vloer heb ik alle tegels geplakt, gevoegd en de binnenhoeken gekit.

Lees meer

Badkamer te Winsum

Buitenschilderwerk

In de geheel gedemonteerde badkamer zijn alle installatie leidingen in de wanden geinstalleerd. Alle wanden zijn weer bekleed met gipsplaten. Het plafond is ook voorzien van nieuwe gipsplaten en naadloos opgeleverd.

Lees meer

Meubels op maat

Voor diverse klanten heb ik tafels gemaakt. De salontafels zijn gefabriceerd van vele soorten kops hout. Het onderstel van de salontafel is gemaakt van RVS gecombineerd met Meranti.

Lees meer

Installaties Reisburo te Franeker

Meubels op maat

In Franeker zijn alle installaties vervangen. Alle verlichting is vernieuwd middels LED armaturen. De radiatoren zijn vervangen door Henrad Paneelradiatoren, type Alto Plan. In de winkel zijn alle data netwerkkabels vervangen een aangesloten op de bestaande patchkast.

Lees meer

Badkamer en Toilet te Joure

Meubels op maat

Na alles te hebben gedemonteerd en tegels verwijderd zijn alle installaties in de muren en vloer gefreesd en aangesloten op de bestaande leidingen. De badkamer heeft een naadloos gipsplafond gekregen.

Lees meer

Tuinmeubelen

Meubels op maat

Op maat gemaakte tuinmeubelen worden ook door KIBS gemaakt. Geheel naar eigen wens in diverse kleuren. De meubelen worden gemaakt van massief Lariks/Douglas en bewerkt met diverse beits, white wash en UV bestendige matte blanke lak.

Lees meer

Woonhuis te Sneek

Meubels op maat

In dit woonhuis zijn alle installaties vernieuwd. Op de begane grond is vloerverwarming geïnstalleerd en aangesloten op een Albrand Boxer FL-A 8 groeps verdeler. Op de verdieping zijn de bestaande radiatoren aangesloten middel instelbare radiator kranen en voetventielen.

Lees meer

Badkamer te Easterein

Meubels op maat

Na de complete demontage van de bestaande badkamer heb ik met de klant nog aanpassingen gedaan. De ruimte is 35cm breder gemaakt door een nieuwe scheiding wand te plaatsen. Het halletje naast de badkamer is erbij betrokken en voorzien van een luxe wastafel ruimte.

Lees meer

Toilet + Groepenkast te Sneek

Meubels op maat

In Sneek heb ik de bestaande stoppenkast vervangen door een groepenkast met 8 groepen + beltrafo. In de meterkast is een dubbele stopcontact geinstalleerd voor het modem/router. Het bestaande toilet is geheel gerenoveerd inclusief kozijn en toegangsdeur.

Lees meer

Keuken installaties te Sneek

Meubels op maat

Voor een nieuwe keuken zijn alle installaties volgens de keuken leverancier geïnstalleerd. De water installatie van kunststof leiding werk en is afgemonteerd met resp. hoekstopkraan en een combinatie hoekstopkraan voor de vaatwasmachine.

Lees meer

Badkamer te Heerenveen

Meubels op maat

Na een lekkage in de afvoer installatie heeft de klant de gehele badkamer gedemonteerd en de afvoer gerepareerd. Na expertise van de verzekering en een begroting van KIBS, is de gehele badkamer opnieuw opgebouwd in een moderne stijl.

Lees meer

Toilet & Keuken te Sneek

Meubels op maat

Het bestaande toilet met fontein is gerenoveerd door een zwevend Sphinx 300 closet en hoek fontein. Alle tegels zijn vervangen met witte 30×60 op de wanden en 30x60cm op de vloer. De vloer is geheel door getrokken met de hal.

Lees meer

Woonhuis te Heerenveen

Meubels op maat

In Heerenveen heb ik diverse ruimtes gerenoveerd. Na het verwijderen van de bestaande keuken zijn de installaties voor de nieuwe keuken geïnstalleerd. De groepen kast is vervangen door 2 stuks ABB 3 fase verdelers.

Lees meer

Badkamer te Leeuwarden

Meubels op maat

In Leeuwarden heb ik een gehele badkamer gerenoveerd. Als eerst is de gehele badkamer gestript om daar na de nieuwe installaties te maken. Het dakraam is vervangen door een kunststof venster.

Lees meer

Boothuis te Sneek

Meubels op maat

De boven verdieping van een nieuwbouw boothuis te Sneek heb ik diverse installaties gemaakt. Voor de gasinstallatie heb ik een gasmeter geplaatst. Voor de verwarming en warmwater is er een Remeha Calenta CV combi ketel geïnstalleerd met 105 m2 vloerverwarming van Albrand.

Lees meer

Hangtoilet te Sneek

Meubels op maat

In Sneek heb ik het bestaande toilet gerenoveerd. Er is gekozen voor een Villeroy & Boch Subway 2.0 closetpot met een softclose closetbril. Het inbouw reservoir van Geberit is voorzien van een toiletblok houder achter het bedien paneel.

Lees meer

Keuken te Grou

Meubels op maat

In Grou heb ik voor een nieuwe keuken alle installaties aangelegd. Voor de flexibiliteit is er bij de elektrische kookplaat toch een gasleiding gelegd. De bestaande groepenkast is vervangen voor een 10 groeps verdeler.

Lees meer

Badkamer te Heeg

Meubels op maat

In Heeg heb ik de badkamer compleet gerenoveerd. Alle tegels zijn verwijderd incl. plafond en een scheidingsmuurtje van de douche. Ook deze badkamer is in fase aangepakt zodat de klant tijdens de verbouw gebruik kon maken van het bestaande ligbad.

Lees meer

Woonhuis te Hoorn

Meubels op maat

In Hoorn kreeg ik een aanvraag voor het vervangen van de riolering onder de houten vloer. Na opdracht voor het verwijderen van de vloer kwamen we tot de ontdekking dat alle balken van de vloer verrot waren door een lekkage in de riolering.

Lees meer

Installaties woonhuis te Sneek

Meubels op maat

In deze woning zijn de elektrische installaties volledig vernieuwd met inbouw schakelmateriaal van Busch Jaeger. Zowel in de voor als achter kamer zijn er diverse stopcontacten schakelbaar gemaakt voor de diverse verlichting.

Lees meer

Tuinhuis Overkapping te Sneek

Als eerst zijn in het tuinhuis de grindtegels verwijderd om vervolgens een betonnen plaat fundering te storten. Daarna is de uitbouw gerealiseerd en het dak aangepast met nieuwe dakpannen en een Velux tuimelvenster. In de wand is een eiken kozijn met draai-kiep raam geplaatst. In het tuinhuis is de vloer afgewerkt met geplakte antracieten 60x30cm vloertegels. De elektrische installatie is naar de nieuwe inrichting aangepast.

Lees meer


Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Spinnekop 17
8608 VT Sneek

Social Media