• Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Klusbedrijf KIBS: nieuwbouw, verbouw of renovatie

Heeft u een klus in of om het huis, waarvan u het niet ziet zitten om dit zelf te doen? Of denkt u aan nieuwbouw, verbouw of renovatie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. KIBS is een klusbedrijf dat ruime kennis en jarenlange expertise heeft in een breed scala van werkzaamheden in en om het huis.

Badkamer

kibs badkamer

Wilt u uw badkamer vernieuwen? Laat KIBS een creatief ontwerp maken en dit ontwerp vakkundig tot leven brengen. Bij elke offerte ontvangt u een bijpassend ontwerp, gebaseerd op uw wensenpakket en de situatie in uw huis. Binnen het beschikbare budget worden in het ontwerp uw wensen zo goed mogelijk gerealiseerd. Uw ideeën en mijn creativiteit voegen wij samen. Na het ontwerp kunt u uw aanmerkingen doorgeven en kan het ontwerp desgewenst worden aangepast, om zo volledig aan uw wensen te kunnen voldoen. Uiteindelijk resulteert dit tot een creatief ontwerp dat volledig binnen uw budget past.

KIBS begint met het plaatsen van alle installaties, zoals sanitair, radiatoren, verlichting en stopcontacten. Als alle installaties door KIBS zijn aangebracht worden de wanden en de vloer klaargemaakt voor het tegelwerk. De tegels worden zeer precies en kaarsrecht aangebracht, met een prachtig resultaat. Alle hoeken van een douche worden rondom voorzien van kimband, een materiaal dat waterlekkage tegengaan.

Uw voordeel van het kiezen voor KIBS is dat één bedrijf het ontwerp en de complete installatie voor u uitvoert. Ook voor service achteraf kunt u mij benaderen.

Keuken

kibs keuken

Hebt u een nieuwe keuken gekocht bij een keukenleverancier? KIBS plaatst keukens van begin tot eind. Alle werkzaamheden worden door mij uitgevoerd. Zo heeft u één contactpersoon die alles voor u installeert, precies zoals u het wilt hebben. Gas, water en elektra worden volgens de tekening van de keukenleverancier geplaatst. Alle leidingen worden uitgevoerd in kunststof buis. Dat zorgt ervoor dat de leidingen en de perskoppelingen bestemd zijn tegen een permanente bedrijfsdruk tot 15 bar.

U beleeft vele jaren plezier van een door KIBS geplaatste keuken.

In en om het huis

Het aanleggen van verlichting of het plaatsen van een buitenkraan is ook geen enkel probleem. Bij het plaatsen van leidingen en elektra ga ik altijd volkomen veilig te werk, zodat u onbezorgd kunt genieten van het resultaat.

Geen klus is te klein of te groot voor KIBS, dus aarzel niet om contact op te nemen en uw klus aan mij voor te leggen.


Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Spinnekop 17
8608 VT Sneek

Social Media