• Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek

FAQ : Veel voorkomende vragen

Vraag Antwoord
Aan welke kwaliteit voldoet het opgeleverde werk? De kwaliteit komt bij mij op de eerste plaats, ik lever een kwalitatief hoogstaand product en gebruiken zoveel mogelijk duurzaam materiaal, zodat u lang plezier van mijn eindproduct zult hebben.
Brengt u voorrijkosten in rekening? Woont u binnen een straat van 20 km? Dan zijn de voorrijkosten geheel voor mijn rekening.
Kan er ’s avonds en in het weekend gewerkt worden? Ja, bepaalde klanten laten graag na werktijd de werkzaamheden uitvoeren, KIBS is hier heel flexibel in. Ik geef de klant zelfs de keuze om mee te helpen wat veel geld bespaard.
Doet KIBS alle werkzaamheden zelf? Meestal wel maar als het gaat om bepaalde klussen waarvoor ik een bepaald onderdeel van de werkzaamheden niet het benodigde vakmanschap zelf in huis hebben, kan ik de opdracht gedeeltelijk uitbesteden. Ik zal er wel bij zijn om de kwaliteit te bewaken.
Komt u altijd langs voordat u een offerte uitbrengt? Altijd, ik kan u immers beter adviseren en van dienst zijn als ik de situatie ter plaatse hebben bekeken en besproken. Zo ontstaan er nooit meerprijzen op de gegeven offerte.
Waarom een klusbedrijf en geen aannemer? Een klusbedrijf is over het algemeen wat kleinschaliger van opzet en goedkoper dan een aannemer. Bij KIBS is zowel voor als tijdens de opdracht een goede communicatie belangrijk.
Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf? Door het kleinschalige karakter van mijn bedrijf wordt het werk altijd door de zelfde persoon uitgevoerd waar ook de afspraken mee gemaakt zijn. Na oplevering komt wederom de zelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien is het goedkoper.
Heeft u nog wat tips voor onderhoud aan mijn woning? Als u wilt weten of uw huis in goede conditie is, is het verstandig om een jaarlijkse woninginspectie te (laten) verrichten. Hiervoor is een special controlelijst beschikbaar die is samengesteld door BouwGarant. U kunt deze controlelijst HIER gratis downloaden.

Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Spinnekop 17
8608 VT Sneek

Social Media