• Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek
  • Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Elektriciteit

kibs elektrische installaties

KIBS is gespecialiseerd in het aanleggen van elektriciteit in en om het huis. Alles wat daarmee te maken heeft leg ik veilig en vakkundig aan, precies volgens uw wensen. Van groepenkasten tot een extra stopcontact, niets is onmogelijk.

Alle werkzaamheden worden volgens de NEN 1010 norm uitgevoerd en aangelegd. Veiligheid en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. KIBS levert en monteert alle elektrische installaties in en om het huis. Ook in uw tuin leg ik gerust verlichting en veilige stopcontacten aan.

Ook op het gebied van telecommunicatie en CAI (televisie) installaties kan ik uitstekend van dienst zijn. Zo hebt u altijd telefonie, televisie en internet op de plekken waar u dat wilt.

Voor ontwerpen en adviezen ben ik ook bereid u te woord te staan, om een goede oplossing voor uw probleem te vinden. KIBS vindt voor alles wat met elektra te maken hebt een oplossing waar u jarenlang van zult profiteren.

Onderhoud en controle

Net als uw meubelen is ook het schakelmateriaal in uw woning eens aan vervanging toe. De meeste stopcontacten en schakelaars in woningen zijn meer dan 20 jaar oud. Deze hebben dan ook veel slijtage in het binnenwerk, waardoor ernstige vorkvorming kan ontstaan. Tijdig uw elektra laten controleren en onderhouden is belangrijk voor de betrouwbaarheid en veiligheid.

Hebt u net een huis gekocht of gaat u de muren weer onder handen nemen, dan is het de tijd om eens naar uw elektrische installatie te kijken en u door KIBS te laten adviseren. Zo kunnen de stopcontacten geaard worden en op een hoogte van 30cm worden aangebracht. KIBS kan ook een extra CAI- of telefoonaansluiting plaatsen op de gewenste plaats. Zo kunt u de inrichting van uw woonkamer veranderen en hebt u overal de juiste aansluitingen.

Wilt u eindelijk uw flatscreen TV aan de muur hangen, zonder al die kabels in het zicht of in een gootje? Ook zonder freeswerk heeft KIBS voor u de oplossing om uw TV stevig aan de muur te hangen, op een manier waarbij alle kabels uit het zicht zijn. U kunt lekker televisie kijken, zonder lelijke en storende kabels in het zicht.


Klus en Installatie Bedrijf Sneek

Spinnekop 17
8608 VT Sneek

Social Media